Toimitusehdot

Hinnat

Hinnat sisältävät 24%:n arvonlisäveron, jollei erikseen ole mainittu esimerkiksi käytettyjen tavaroiden osalta, marginaalivero.

Joidenkin tuotteiden hinnat eivät ole esillä tarjousten, saatavuuden, toimitustuote jne

Kysy kuitenkin tuotteista joilla ei hintaa näy tai hinta on 0 eur/tarjous.

Korjaushuolto A. Koskinen pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin ja tietoihin nettikaupan sivuilla,  verkkokaupassa pyritään pitämään hinnat ajantasalla, sekä ilmoittamaan asiakkaalle ennen tilauksen toimittamista muuttuneista hinnoista.

Kuvat voivat olla suuntaa antavia verkkokaupassa.

Renkaat myydään yleensä kappaleittain ja vanteet yleensä sarjoina, jollei toisin ole mainittu, kysy tarvittaessa!

Renkaiden hinnat sis. kierrätysmaksut  2,17€ kpl sis.alv 24%.


Maksutavat

Tuotteet  maksetaan tilauksen yhteydessä, rahti noutaessa matkahuollosta tai postista. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, Ålandsbanken, S-Pankki, Joustoraha sekä luottokortit. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta.

Luottokunnan maksuilla Korjaushuolto A.Koskinen pidättää 3,0% maksutapalisän.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Korjaushuolto A.Koskinen (Korjaushuolto.fi WebShop)
toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja
lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj.

Paytrail Oyj toimii Visa, Visa Electron tai
MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa
syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla
ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on
myös maksun saaja.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

 

Laskutus- ja osamaksupalvelun toteuttaa Jousto

Koska Jousto on helppo, turvallinen ja nopea.

Kun olet löytänyt verkkokaupasta haluamasi tuotteen, valitse kassalla maksutavaksi Jousto. Valitse sitten, haluatko maksaa ostoksesi kertalaskulla (14 päivää maksuaikaa) vai sinulle sopivissa kuukausierissä.

Tunnistaudu turvallisesti pankkitunnuksillasi, ja täytä tietosi. Jousto maksaa tuotteen kauppiaalle heti, ja tuote lähtee kauppiaalta luoksesi.

Jousto lähettää kotiisi tai sähköpostiisi laskun, jonka maksat vasta kun olet saanut tuotteen. Lainaehdot https://www.jousto.com/lainaehdot

Koska Jousto on avoin ja läpinäkyvä maksutapa.

Kun valitset Jouston, tiedät mitä ostoksesi sinulle maksaa. Kaikki kustannukset näet selkeästi merkittynä myös jokaisessa laskussasi. Laskutuspalkkiomme on 4,90 €/lasku ja kuukausittainen nimelliskorko 2,42 %.

Esimerkiksi 300 euron ostos 12 kk maksuajalla maksaa 34 €/kk. Tämä summa sisältää laskutusmaksun ja kuukausittaisen nimelliskoron 2,42 %. Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko tyypilliselle 300 euron 12 kk:n maksuajalle on 81,22 %. Kertaostos verkkokaupassa Jousto Osamaksulla on max. 2000 €.

Online-palvelussamme pääset 24 h vuorokaudessa katsomaan Joustosi tilanteen ja halutessasi maksamaan laskuja. Asiakaspalvelumme auttaa sinua kaikissa kysymyksissä ma–pe klo 7–22 ja la-su klo 9-21, numerossa 0800 186 186 ja osoitteessa asiakaspalvelu@jousto.com.

Koska Jousto on osa DFC Nordic Oy:tä.

DFC Nordic Oy on Suomen johtavia verkkokaupan rahoitusratkaisuja, kuluttajaluottoja ja käyttöluottoja sekä saatavienhallintapalveluita tarjoava konserni, jonka joustavia rahoituspalveluita on jo käyttänyt yli 350 000 suomalaista. DFC Nordic Oy -konserni on osa USA:ssa pörssilistattua Dollar Financial Groupia, jolla on n. 5 000 työntekijää 1 236 toimipisteessä. Kaikki Suomen palvelumme, kuten Jousto, on kehitetty Suomessa ja Suomesta käsin me myös palvelemme asiakkaitamme, henkilökohtaisesti. Siispä olemme lähellä, luotettavia ja vakavaraisia.

Lisää kotisivulta www.jousto.com

Verkkopankit


Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa.

Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

 

Ennakkomaksu

Lähetämme tuotteen/tuotteet, kun maksusuoritus näkyy tilillämme.

Emme toimita tuotteita postiennakolla tai bussiennakolla, jollei ole erikseen sovittu asiakkaan kanssa. 

Maksusuoritukset osoitetaan tilille OP 554005-228941 IBAN: FI24 5540 0520 0289 41 BIC: OKOYFIHH Korjaushuolto A.Koskinen tilausvahvistuksen tietojen mukaisesti.

Käsittelemme tilauksen (2-7pv) arkipäivän kuluessa, kun maksu on suoritettu.

 


Toimitustapa

Tuotteet toimitetaan yleisesti matkahuollon kautta, myös tapauksesta riippuen postin, kaukokiidon tai kiitolinjan välityksellä sopimuksen mukaan tuotteista riippuen esim. painon takia.

Korjaushuolto.fi WebShop myy tuotteitaan vain Suomen rajojen sisäpuolella, ulkomaille toimitus tai myynti ei ole mahdollista.

Tuotteet toimitetaan osina, jollei erikseen mainittu!


Toimituskulut

Rahdin hinnat saat selville ostoskorissa ennen tilausta, rahti määräytyy painon mukaan joka on määritelty arviolta koska jossain rahdin hinnat edullisemmat toimitustapojen mukaan.

Osalla tuotteista on suoratoimituksella edulliset rahdit, esim. pelkät renkaat tai vanteet.Korjaushuolto A.Koskinen pidättää oikeuden peruuttaa asiakkaan tilaus tapauksissa, jossa asiakas on tilannut tuotteita, joita tukkuliike ei pysty toimittamaan.

Tällaisessa tilanteessa Korjaushuolto A.Koskinen ottaa yhteyden asiakkaaseen ja haemme korvaavan vaihtoehdon tai puramme tilauksen.

Matkahuollon, postin ja kuljetusten peruutetut noutamatta jätetyt tilauksen kulut veloitetaan aina asiakkaalta.

Huomioithan että joissakin tuotteissa on normaalia pitempi toimitusaika!

Emme peri pakkauskuluja.Toimitusaika

Verkkokauppa toimii suurimmaksi osaksi tilaustuotteilla, jolloin saamme kilpailukykyiset hinnat, koska tilaus ei sido runsaasti omaa pääomaa eikä tarvita suuria varastotiloja.

Toimitusaika vaihtelee tuotekohtaisesti (2-10 arkipäivää) tai (1-2 viikkoa) riippuen toimittajasta, joillakin tuotteilla voi olla pitkät toimitusajat, kahdesta viikosta, neljään viikkoon (2-4vk). Kysy toimitusaika jos kiireinen toimitus!

Mikäli tuotteen toimitus viivästyy,  ilmoitamme siitä heti tiedon saatuamme.
Mikäli tuote halutaan ehdottomasti tiettyyn päivään mennessä, on siitä sovittava erikseen esim. tilauksen teon yhteydessä. 
Mikäli kuluttaja ostaa tuotteita, joille on ilmoitettu eri toimitusajat, toimitetaan tilaus pisimmän ilmoitetun toimituksen mukaisesti.


Takuu

Noudatamme tuotteillamme yleisiä takuuehtoja. Koneiden, tarvikkeiden ja osien asennuksessa on noudatettava tuotteen valmistajan asennus- ja käyttöohjeita.

Takuu ei kata asennus- ja käyttövirheitä, eikä tuotteen normaalia kulumista.

Takuu ei myöskään kata viallisen laitteen aiheuttamia vahinkoja, laitteen tai viallisen osan vaihtamisesta aiheutuvia kustannuksia, ostajan tuotantotappioita, saamatta jääneitä voittoja tai muita välillisiä kustannuksia.

Takuuta ei ole myöskään kilpa-ajoneuvo osilla, kilpa-ajoneuvo vanteilla, viritysosilla, sähköosilla tai muilla varusteilla ja tuotteilla joita käytetään kilpailutoimintaan.

Käytetyillä osilla ja tavaroilla ei ole takuuta jollei niin ole erikseen mainittu.  Aiheettomista takuupalautuksista veloitamme kulujen mukaan.


Vahingoittunut paketti

Mikäli lähetys on rikkoutunut tai pakkaukseltaan vioittunut, tee siitä heti kirjallinen vahinkoilmoitus postin tai matkahuollon virkailijalle.

Emme vastaa kuljetuksessa aiheutuneista vahingoista.


PALAUTUS- JA VAIHTO-OIKEUS

Kaikilla tuotteillamme on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus.

Toimitustilaustuotteilla ei ole palautusoikeutta joka toimitetaan maahantuojalta, jollei siinä ole virhettä.

Palautusoikeus ei koske erikseen mittatilaustyönä tehty tai muutettuja tuotteita esim. rengasvannepaketti, renkaiden nastoitus ja muut tuotteet joita on muutettu tai muokattu asiakkaan toivomalla tavalla.


Väärän tai viallisen tuotteen tilalle toimitetaan vastaava ehjä/sopiva tuote. Mikäli vastaavaa tuotetta ei saada toimitettua kohtuullisessa ajassa, on asiakas oikeutettu täysimääräiseen tilauksen summan palautukseen.

Tilauksen peruuttaminen ja tuotteen palauttaminen edellyttää, että asiakas palauttaa tuotteen viipymättä moitteettomassa kunnossa ja liittää palautuksen mukaan kopion lähetysluettelosta tai laskusta. Ennen lähetystä on palautuksesta sovittava erikseen.

Tuotteen tulee olla käyttämätön ja puhdas. Huom. jälleenmyynti kelpoinen, ehjä alkuperäispakkaus käytetyllä ei palautusoikeutta.
Muista myös tarkistaa tilaamasi tuotteet ennen tuotteen käyttöönottoa.
Tarkistamme palautuksena tulleiden tuotteiden kunnon ennen palautuksen takaisin maksua.
Palautuksen mukaan täytyy liittää matkahuollosta saatu kuitti tai sen kopio.

Korjaushuolto A. Koskinen ei vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä eikä tuotteiden virheellisen kunnon tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.

Tuotteita takuuhuoltoon lähetettäessä tulee menetellä seuraavasti:

- Palautuksesta on sovittava etukäteen.

- Tuote on palautettava alkuperäisessä paketissa (hyvin pakattuna).

- Mikäli tuote vahingoittuu riittämättömän suojauksen tai huonon pakkauksen takia, tuote ei ole enää palautuskelvollinen.

- Mukana on oltava kopio kuitista.

- Mukana on oltava saate ilmenneestä viasta.

- Lähetä takuukorjaukseen vain viallinen tuote, mukaan ei muita tuotteita.

"Emme lunasta posti- tai rahtiennakolla takuuseen lähetettyjä tuotteita ellei toisin ole sovittu"