Käyttöehdot

Sinun on hyväksyttävä nämä ehdot mikäli haluat rekisteröityä Korjaushuolto A. Koskisen verkkokaupan asiakkaaksi (Korjaushuolto.fi WebShop).

Rekisteröityminen: 
Tilauksen tekeminen on mahdollista tehdä myös ilman rekisteröitymistä vieras tilauksella.

Yksityishenkilöllä vaaditaan vähintään 18 vuoden ikää. (HUOM. Joustoluotto 20v-75v)

Ilmoittamalla nimensä sekä muut pakolliset tiedot ja antaa suostumuksen rekisteröidä henkilö/yritys tiedot asiakasrekisteriin.

Huom! Anna rekisteröityessä voimassaoleva, toimiva sähköposti osoite jotta voit vahvistaa rekisteröitymisen.

Hinnat:
Hinnat ovat jatkuvassa päivityksessä ja kaikkia hintoja ei voi laittaa tarjouksien, saatavuuden tai sopivuuden varmistamiseksi, hinnat ovat voimassa Korjaushuollon verkkokaupassa, pois suljettuna inhimilliset virheet verkkokaupan sivuilla tai odottamattomat hinnanmuutokset.

Korjaushuolto A.Koskinen pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.

Sopimusehtojen muuttaminen:
Palvelun tuottaja voi tehdä tämän sopimuksen ehtoihin vähäisiä muutoksia ilman käyttäjän suostumusta. Käyttäjä hyväksyy muutokset ja sitoutuu noudattamaan niitä jatkaessaan palvelun käyttöä saatuaan tiedon muutoksista.

Tuotetakuu:
Kaikilla tuotteilla on valmistajan myöntämä takuu. Tilauksen kuitti toimii takuukuittina jonka voit tulostaa verkkokaupasta tilausta tehdessäsi.

Takuuasioissa voit ottaa yhteyttä sähköpostiimme korjaushuolto.a.koskinen(at)pp.inet.fi tai soittamalla 050 378 3591.

Tekijänoikeudet:
Tekijänoikeuslakiin perustuen verkkokaupan sivujen materiaali on tekijänoikeuksin suojattu.

Riitojen ratkaisu:
Tästä etäkauppasopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

Verkkokaupan sisällön tai sen osan julkaiseminen, jäljentäminen, siirtäminen tai säilyttäminen ilman Korjaushuolto A.Koskisen antamaa kirjallista lupaa on ehdottomasti kielletty, lukuunottamatta yksityiskäytössä tapahtuvaa sisällön säilyttämistä tietokoneella tai tulostamista yksityiseen käyttöön.